Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
Футбольні боги покарали київське «Динамо» за вибір Суркіса-старшого, який так любить московський патріархат

«Ой, Нене...»

Фото – FC Red Bull Salzburg.

Футбольні боги покарали київське «Динамо» за вибір Суркіса-старшого, який так любить московський патріархат

Рідний брат президента київського клубу Ігоря Суркіса – Григорій – голосував у Верховній Раді проти заборони філії церкви «кіріла» в Україні

Тільки що ми переконалися, що підопічні Олександра Шовковського ще замало каші з'їли, щоб грати цьогоріч у груповому етапі Ліги чемпіонів...

Так, епізодами кияни виглядали цілком пристойно, скажімо, якби ще 34-річний Андрій Ярмоленко трішки розторопнішим був біля чужих воріт (яскраве свідчення приказки: старість – не радість!), або коли Денис Попов після кутового влучив у штангу, але сьогодні фортуна відверто відвернулася від київського «Динамо».

Реклама Google

А чого хотіти, коли стільки мільйонів українців плювалися на вибір одного з власників клубу – Григорія Суркіса, який у Верховній Раді був проти заборони московського патріархату в Україні. От сволота!

Григорій Суркіс у Верховній Раді був проти заборони московського патріархату в Україні. От сволота!

Гадаємо, навіть обурлива заява фанів «Динамо» на його адресу не покращила карми команди. Та й треба Богу лякувати, що австрійці не зробили в кінці матчу рахунок зовсім непристойним – 0:3 чи 0:4...

Зараз, звісно, «придворні» журналісти будуть писати, що ще не все втрачено, що  ще матч-відповідь...

Втрачено. Але це і... на краще. Адже у «Динамо» в Лізі Європи буде більше шансів набрати хоч якісь очки, ніж в стати «хлопчиками для биття» в Лізі чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Раунд плей-оф. Перший матч. «Динамо» (Україна) – РБ «Зальцбург» (Австрія) – 0:2 (0:1 – Нене, 29 хв.; 0:2 – К’єргор, 50, з пен.).

Стадіон: «Арена Люблін» (Люблін, Польща. 

Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія).

Склад «Динамо»: Бущан – Караваєв (Тимчик, 71), Попов, Михавко, Дубінчак – Бражко (Михайленко, 64), Шапаренко – Ярмоленко (Волошин, 64), Піхальонок, Кабаєв (Супряга, 88) – Ванат (Брагару, 71).

Відеоогляд матчу – тисни тутка.

Матч-відповідь відбудеться 27 серпня.

Читайте також: «Безбожники перемогли»: боксер Василь Ломаченко про заборону упц мп в Україні.

Telegram Channel