Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
У Володимирі на ліквідацію наслідків негоди планують виділити 1 мільйон гривень

Також планують частково відшкодувати пошкодження автомобілів.

Фото: facebook.com.

У Володимирі на ліквідацію наслідків негоди планують виділити 1 мільйон гривень

22 серпня міський голова Ігор Пальонка провів засідання комісії ТЕБ та НС, на якому підтримано проєкт рішення, який буде виноситись на чергову сесію, щодо виділення 1 мільйона гривень на ліквідацію наслідків стихії, що вирувала у місті 19 серпня

Члени комісії заслухали звіт начальника управління інфраструктури Ігоря Возного про роботу комунальників з наведення порядку на території навколо будинку № 104 на вулиці Ковельській, де було суттєво пошкоджено 402 квадратних метри покрівлі. На об’єкті працювали також фахівці, які оцінюють збитки, завдані буревієм, ведеться діалог з підрядником, який попередньо виконував роботи за цією адресою.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Ігор Возний озвучив рекомендації щодо відновлення даху, серед яких – демонтаж залишків покрівлі, розчищення її від будівельного сміття, прочищення системи внутрішнього водостоку, розбір частини цегляної кладки парапету, підмуровування та накриття їх листовою сталлю, розбір зруйнованої частини вентиляційних каналів, накриття їх дашками, влаштування системи блискавкозахисту тощо.

Міський голова Ігор Пальонка подякував усім причетним до ліквідації наслідків негоди службам за оперативність і запропонував підготовлений проєкт рішення комісії доповнити пунктом щодо часткового відшкодування за пошкодження автомобілів.

Отже, комісія рекомендувала на розгляд сесії, яка відбудеться уже 28 серпня, виділення мільйона гривень на подолання наслідків негоди. За приклад узято розрахунки щодо одного з луцьких будинків, який попередньо зазнавав подібних руйнувань. Остаточні підрахунки буде проведено згодом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині водій вантажівки, скоївши ДТП, тікав від патрульних.

Реклама Google

Telegram Channel