Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
Туди, де ще гарячіше: Порошенко везе 1800 FPV-дронів та будівельну техніку на східний фронт

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Туди, де ще гарячіше: Порошенко везе 1800 FPV-дронів та будівельну техніку на східний фронт

Петро Порошенко везе у бригади, які воюють на східному напрямку, велику партію техніки. 1800 FPV-дронів різних модифікацій, екскаватори, квадроцикли, Мавіки для розвідки, лазне-пральні комплекси – цей конвой «потягнув» на 37 мільйонів гривень

«Може здатися, що в Києві стало спекотніше. Але сьогодні ми вирушаємо туди, де справжня спека, — на фронт. Веземо з Києва ще «трохи вогню», – каже Порошенко. Пояснює: на Покровському напрямку витрати бойових пташок рахуються тисячами на день. 

 

 «Тому ми теж не маємо права втомлюватися і зупинятися. Під світлом фар, 24/7 інженерні бригади, cили підтримки будують фортифікації нашою технікою. Ви не уявляєте, скільки життів військових це врятувало і ще врятує. Цього разу веземо воїнам ще три екскаватори-навантажувачі», – показав Порошенко. Він говорить: навіть техніка не завжди витримує напруження на передовій. Нещодавно в одній з артилерійських бригад зламався ківш – його замінили за 4,5 години, каже Порошенко. 

«Військові не мають копати траншеї, зводити капоніри лопатами. Ми викупили усе виробництво на українському підприємстві до кінця року, щоб забезпечити 60 бригад, додатково інженерні бригади та сили підтримки», – говорить пʼятий Президент. 

 

 Загалом цього разу на фронт везуть 6 квадроциклів — евакуаційні та штурмові, 3 екскаватори-навантажувачі, один із яких піде в центр «Ай-Петрі», 1500 FPV-дронів та бойові частини до них, 100 нічних FPV Stark 8» Intra, 200 нічних самонавідних FPV Джоні 10», 32 DJI Mavic — денних та нічних; два прально-душових комплекси; 12 дизельних генераторів.

 

«Щодня ми робимо кроки, щоб не лише закуповувати, а й виробляти техніку для оборони держави. Я вдячний нашим воїнам і всій нашій команді, бо кожен день спільно працюємо над тим, щоб наблизити Перемогу», – говорить Порошенко. 

Реклама Google

Telegram Channel