Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
Ковельська міська рада виділила 7,5 млн грн на добудову приміщення та капремонт покрівлі лікарні

Додаткові надходження, які отримали за сім місяців цього року, дозволили передбачити видатки на вирішення першочергових завдань у різних галузях.

Фото: Фейсбук.

Ковельська міська рада виділила 7,5 млн грн на добудову приміщення та капремонт покрівлі лікарні

Вчора, 21 серпня, ковельські депутати на п’ятдесят третій сесії розглянули понад 70 питань

Зокрема, обранці громади взяли до відома інформацію про виконання бюджету Ковельської територіальної громади за перше півріччя 2024 року.

По загальному та спеціальному фондах він виконаний на 100,2%, а по власних надходженнях територіальної громади – на 102,2 %, – повідомляє Ковельська міська рада.

Додаткові надходження, які отримали за сім місяців цього року, дозволили передбачити видатки на вирішення першочергових завдань в галузях освіти, охорони здоров’я, комунального господарства, соціального захисту. Депутати внесли зміни до головного фінансового документа.

Тож депутати скерували 5 млн грн на добудову приміщення для розміщення магнітно-резонансного томографа та розширення реабілітаційного відділення у Ковельському МТМО; 2,5 млн грн – на капітальний ремонт покрівлі будівлі нового корпусу з переходами центральної районної лікарні.

З-поміж іншого, виділили кошти:

200 тисяч гривень на одноразову матеріальну допомогу особам, які прийняті на військову службу за контрактом;

200 тисяч гривень на одноразову матеріальну допомогу пораненим військовослужбовцям, які брали безпосередню участь у збройному конфлікті внаслідок військової агресії рф проти України;

200 тисяч гривень на матеріальну допомогу жителям громади, хворим на онкологічні захворювання. Загалом у нинішньому році на ці потреби спрямовано мільйон гривень.

Передбачили кошти на вирішення питань житлово-комунальної сфери. Зокрема, будівництво мережі водопостачання на вулицях Вербицького, Чубинського, Залізничній; реконструкцію мереж водовідведення на вулиці Зерова та Івана Омелянюка в Ковелі, на вулиці Шкільній в селі Зелена; поточні ремонти доріг.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині планують реконструкцію центрального парку.

Реклама Google

Telegram Channel