Курси НБУ $ 41.30 € 45.90
В оселі у волинянина знайшли арсенал зброї та наркотики

Триває слідство.

Фото: vl.npu.gov.ua.

В оселі у волинянина знайшли арсенал зброї та наркотики

Учора співробітники кримінальної поліції за оперативною інформацією провели санкціонований обшук у 41-річного жителя Горохова

У підсобному приміщенні на території домоволодіння правоохоронці виявили 5 гранат різного типу, запали до гранат, автомат Калашнікова, понад сотні патронів, калібрів 5,45 мм; 7,62 мм; 12,7 мм.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Усе це вилучили та скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України. Наразі походження зброї встановлюється, триває розслідування.

Окрім цього, у волинянина поліцейські виявили речовини, зовні схожі на наркотичні, та внесли відомості до ЄРДР за ст. 309 Кримінального кодексу України.  За незаконне зберігання зброї волинянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, учора під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 39-річного жителя Нововолинська поліцейські вилучили два пістолети з ознаками конструктивних змін, набої, чотири предмети, схожі на холодну зброю та піротехнічну гранату. 

Зауважуємо, що незаконне зберігання зброї та боєприпасів тягне за собою кримінальну відповідальність, однак особа, яка добровільно видасть органам влади незаконні зброю і боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські митники запобігли незаконному експорту українського лісу.

Реклама Google

Telegram Channel