Курси НБУ $ 41.29 € 45.98
У селі на Волині розіграли мішок цукру та зібрали 21500 гривень на ЗСУ

З вірою у Перемогу!

Фото: rozhyshche.rayon.in.ua.

У селі на Волині розіграли мішок цукру та зібрали 21500 гривень на ЗСУ

У будинку культури села Сокіл Рожищенської громади відбувся благодійний захід, присвячений 33 річниці Незалежності України

Окрім культурної програми, організатори провели безпрограшну лотерею, головним призом якої був 50-кілограмовий мішок цукру.

Про це пише Район.Рожище.

Лотерейний білет коштував 100 гривень.

«Енергетика цього заходу вражала, адже саме тут ми обʼєдналися у спільній меті: любові до Батьківщини, наближенні Перемоги та допомозі ЗСУ. Впродовж усього заходу нас переповнювало справжнє відчуття гордості за нашу незламну Україну, за рідний край, де живуть неймовірні, невтомні та незламні люди! Так, це були не просто емоції. Вони переплелися зі сльозами болю й туги за втраченими Героями, за біль матерів, батьків, дружин і дітей, рідні яких навіки поєдналися з небом. Пам'ять про них завжди буде в наших серцях. Щиро дякуємо кожному, хто долучився до цієї благодійної справи, яка наближає нас до Перемоги!» – зазначила одна з організаторок заходу Наталія Саковець.

Головний приз виграв Мар'ян Сасовський, який разом з дідусем та бабусею відразу вирішив його задонатити на потреби ЗСУ. 

На заході зібрали 21 500 гривень, які передали на збір на авто для 100 бригади. Його веде сокільська волонтерка Людмила Сасовська, долучитися можна за посиланням на Монобанку. З необхідних 150 000 гривень уже вдалося зібрати понад половину – 76 141 гривню.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Польські колеги передали благодійну допомогу волинським медикам.

Реклама Google

Telegram Channel