Курси НБУ $ 41.29 € 45.98
Конструктор сайтів Weblium отримав відзнаку від фонду KOLO

На фото: Даніелла Шихабутдінова, COO Weblium, Дмитро Ільєнков, продакт менеджер Weblium

Фото: ua.weblium.com.

Конструктор сайтів Weblium отримав відзнаку від фонду KOLO

Український конструктор сайтів Weblium отримав заслужену відзнаку від фонду KOLO за свій внесок у підтримку Збройних Сил України. Ця відзнака є визнанням важливої ролі, яку Weblium відіграє у допомозі нашій армії, зокрема через участь у проєктах, що сприяють розвитку та зміцненню національної безпеки.

Завдяки активній співпраці з фондом Kolo, Weblium підтверджує свою відданість справі підтримки українських військових, надаючи ресурси та технічні рішення, необхідні для успішної реалізації ключових ініціатив фонду.

«Ця відзнака є свідченням того, що компанії з українським корінням здатні робити вагомий внесок у майбутнє країни прямо тут і зараз. Weblium продовжує не тільки сприяти розвитку малого і середнього бізнесу ні на хвилину не припиняючи розробку власних сервісів і продуктів у воюючій країні. А також по максимуму підтримує всі  важливі благодійні проєкти, що допомагають наблизити перемогу». - Даніелла Шихабутдінова, COO Weblium.

Варто відмітити, що з початку повномасштабного російського вторгнення команда українського конструктора сайтів Weblium опрацювала понад 350 заяв від благодійних організацій і волонтерів з проханням надати безкоштовний доступ до шаблонів, функціонал та хостингу сайтів на платформі Weblium. Близько 90% всіх звернень отримували схвальну відповідь. Загальний обсяг коштів, дотованих на цю програму, вже перевищив 1 млн гривень.

Реклама Google

Telegram Channel