Курси НБУ $ 41.29 € 45.98
У Луцьку до Дня Незалежності України погасили марку (Фото)

«Все буде UA!».

Фото: facebook.com.

У Луцьку до Дня Незалежності України погасили марку (Фото)

Напередодні Дня Незалежності по всій країні відбулось спецпогашення нової марки Укрпошти «Все буде UA!»

На Волині марку урочисто погасили в головній адмінбудівлі області начальник ОВА Юрій Погуляйко, голова обласної ради Григорій Недопад і територіальна менеджерка АТ «Укрпошта» Людмила Музичук.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.  

«У 1994 році до 3-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок, на якому вперше була зображена мапа України. Її особливість також полягала в тому, що це була перша марка надрукована в Україні. Сьогодні, через 30 років, Укрпошта знову випускає марку із зображенням нашої країни під гаслом «Все буде UA!». В цій фразі приховано пророцтво про наше майбутнє – ми витримаємо всі випробування, здобудемо перемогу і знову відбудуємо Україну», – розповіла представниця АТ «Укрпошта» Людмила Музичук.

«Сили оборони відстоюють нашу територіальну цілісність, а Укрпошта карбує цілісність української держави у поштових марках, які несуть це послання всьому світу. Дякую за ініціативу!», – зауважив очільник області Юрій Погуляйко під час події.

До слова, тираж нової марки 800 000 примірників. Номінал марки U, еквівалентом 15 гривень. Кількість марок в аркуші вісім. Художник марки, конвертів, карток та штемпеля «Перший день» – Нікіта Тітов, автор відомого поштового випуску «Передова».

З 23 серпня продукцію випуску «Все буде UA!» можна буде придбати у відділеннях Укрпошти, філателістичних крамницях, а також онлайн у Поштовому маркеті.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Як у Луцьку 35 років тому вперше підняли жовто-блакитний стяг та мітингували за незалежну Україну.

Реклама Google

Telegram Channel