Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Надзвичайники Волині отримали почесні грамоти та відзнаки

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Надзвичайники Волині отримали почесні грамоти та відзнаки

Сьогодні начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Мирослав Дем'янчук вручив грамоти і подяки співробітникам Служби порятунку Волині

Нагрудним знаком ДСНС України у Волинській області «За відвагу в надзвичайній ситуації» був нагороджений бульдозерист-екскаваторник інженерного відділення групи спеціальних робіт аварійно-рятувальної частини Олександр Соколов, який виконував завдання за призначенням під час ротацій на Харківщині.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Водію-саперу Сергію Воронці, який працює над розмінуванням і на рідній Волині, і під час відряджень на Схід України, начальник Головного управління вручив Почесну грамоту ДСНС України, а Тарасу Щербатюку, начальнику відділу пожежної безпеки, і Тарасу Обачу, начальнику відділення піротехнічних робіт, який працював на Чернігівщині, — Почесні грамоти Волинської обласної військової адміністрації.

Почесні грамоти Волинської обласної ради вручені Кирилу Яблокову, головному фахівцю відділу організації реагування на надзвичайні ситуації та гуманітарного розмінування, та Віктору Морозу, старшому водію-саперу, а також фахівцю відділення персоналу та соціально-гуманітарної роботи Тетяні Козлюк.

Подяки голови Волинської обласної ради — водолазу Назару Молочію та водію-оператору відділення радіаційної та хімічної розвідки Олександру Рудницькому.

Крім того, 15 серпня наказом начальника ГУ ДСНС в області присвоєне звання «лейтенант служби цивільного захисту» начальнику відділення спеціальної та санітарної обробки групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту Максиму Боярчуку. Мирослав Дем'янчук вручив йому погони чергового спеціального звання.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Цьогоріч Волинь отримала майже 103 млн гривень на купівлю житла військовим та членам їх родин.

Реклама Google

Telegram Channel