Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Хто спокуситься на годинник із зображенням Оксани Марченко?

Кошти, отримані від продажів годинників, будуть використані для закупівлі військових облігацій.

Фото Главком.

Хто спокуситься на годинник із зображенням Оксани Марченко?

АРМА виставила колекцію наручних годинників екснардепа Віктора Медведчука на аукціон

Агентство з розшуку та управління активами виставило на Prozorro.Продажі колекцію наручних годинників екснардепа Віктора Медведчука. Про це повідомила очільниця АРМА олена Дума, пише Главком.

За словами посадовиці, загальна оцінка колекції становить 10,6 млн грн. Серед найдорожчих лотів: годинники Breguet 4416К, Patek Philippe та Dolce & Gabbana оцінені у 1,8 млн грн, 1,2 млн грн та 1 млн грн відповідно.

Найдешевший годинник Медведчука оцінено у 2,5 тис. грн, а «Москва Кремль» – у 17,5 тис. грн.

Кошти, отримані від продажів, надійдуть до депозитного портфеля АРМА, після чого будуть використані для закупівлі військових облігацій. Аукціони триватимуть 14 днів.

 

 «Це чудова можливість для колекціонерів та поціновувачів коштовних годинників підтримати державу. Кожен охочий може взяти участь в аукціонах, окрім осіб, пов'язаних з державою-агресором», – додала Дума.

Зокрема, найпримітнішим лотом є годинник Parmigiani Fleurier із зображенням на циферблаті жінки одіозного політика – Оксани Марченко. Зазначається, що годинник виконано в корпусі із металу жовтого кольору, круглої форми із ремінцем чорного кольору.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel