Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Моді – Зеленському: Україна і Росія мають почати переговори

Очільник Індії вперге прибув до України.

Фото NV.

Моді – Зеленському: Україна і Росія мають почати переговори

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час свого візиту 23 серпня заявив, що прибув в Україну з «посланням миру», а також додав, що Індія зробила активний внесок у цю справу

 Фрагмент його зустрічі з президентом Володимиром Зеленським опублікувала пресслужба глави держави. За його словами, під час свого нещодавнього візиту до Москви він повідомив воєнному злочинцю і російському диктатору Володимиру Путіну про необхідність вирішення конфліктів не «на полі бою, а через діалог та дипломатію», пише NV.

«Єдиний шлях розв’язання проблем — це переговори та дипломатичні зусилля. Ми не повинні втрачати жодної хвилини й рухатися в цьому напрямку. Обидві сторони мають сісти разом і шукати шляхи виходу з кризи», — підкреслив Моді.

Також прем'єр-міністр зазначив, що у відносинах між Києвом і Нью-Делі спостерігається позитивний прогрес. Моді прибув з візитом до Києва у п’ятницю, 23 серпня. Це стало його першим візитом з моменту здобуття країною незалежності в 1991 році.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що в рамках візиту прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді в Україну підписали угоди про співпрацю між Україною та Індією в медичній, аграрній, гуманітарній та культурній сферах.

Також Зеленський і Моді домовилися продовжувати співпрацю між оборонними структурами обох країн.

Реклама Google

Telegram Channel