Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Волинські капелани та нацгвардійці спільно виконали пісню-молитву (Відео)

Слава Героям!

Волинь-нова

Волинські капелани та нацгвардійці спільно виконали пісню-молитву (Відео)

 Спільну молитву присвятили 30-й річниці незалежності нашої держави.

З благословення митрополита Луцького та Волинського Михаїла до проекту долучилися учасники ГО «Військові капелани Волині». Серед них – капелан військової частини 1141 отець Сергій Лівончук.

«Капелани Волині радо підтримали ідею спільної молитви за Україну. Кожен з нас щодня у зверненні до Бога просить настання миру на землі та повернення українських воїнів живими у свої домівки. Переконаний, така молитва не просто об’єднує, а додає сили і віри у перемогу», - каже отець Сергій.

Автор відео, музикант оркестру військової частини 1141 Володимир Сиротинський розповідає: коли почув про ідею створення спільної молитви, виникло бажання підтримати цей проект, вкласти в нього часточку своєї душі.

«Кожен аспект у відео символічний та має своє значення. Ми, військові, захищаємо нашу Батьківщину від ворожих посягань. Капелани - це наш духовний оберіг. А діти – це те майбутнє, заради якого ми живемо, творимо і захищаємо на всіх фронтах нашої держави», - говорить нацгвардієць.

 

 Учасники спільної молитви за Україну переконані, що лише об’єднавшись можна побудувати міцну та незалежну Україну, у якій пануватиме мир і злагода.

Висловлюємо щиру подяку кожному, хто долучився до створення «Молитви за Україну»:

Військовому оркестру військової частини 1141 НГУ та Сиротинський Вова, Митрополиту Луцькому та Волинському Михаїлу, ГО «Військові капелани Волині» - капеланам О. Михайло Бучак, Сергій Лівончук, отцю Сергію Коцю, Андрій Мовчанюк, отцю Володимиру Присяжнюку, отцю Євгену Рудю, отцю Сергію Мельничуку, отцю Петру Стеблині, отцю Віталію Антонюку, юним вихованцям Студія Чарівний Пензлик, Алла Жупанюк, Юлії Рудчик.

Telegram Channel