Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
За вказівкою влади демонтували вітальні борди «Армія.Мова.Віра.Незалежність»

«Армія. Мова. Віра. Незалежність»!

Волинь-нова

За вказівкою влади демонтували вітальні борди «Армія.Мова.Віра.Незалежність»

Як відомо, Фонд Порошенка вже допоміг українській армії на понад 5 млрд грн

Фонд Порошенка заявив, що за вказівкою влади демонтували вітальні борди «Армія. Мова. Віра. Незалежність». Про це повідомили на сторінці організації.

«Цього дня для нас важливо було підкреслити, що основи Державності та Незалежності – це Армія. Мова. Віра. ЄС. НАТО. Україна. Проте таке наше привітання сподобалося не всім, і влада через тиск на компанії, які друкували і розміщували борди, через втягування правоохоронних органів, змусила ці борди зняти. Нам важко збагнути, що, зокрема, Служба безпеки України має проти «ЄС. НАТО. України». І трактувати це інакше, аніж антидержавну діяльність, складно. Так, ми переконані, що правдивість державницької формули Порошенка «Армія. Мова. Віра» сьогодні є доведеною самим життям», – заявили у фонд, пише 5 канал.

«А формула «ЄС. НАТО. Україна» – це шлях, який дасть нам ті гарантії незалежності і демократії, при яких, зокрема, неможливим буде тиск на бізнес та бєспрєдєльні політиканські забаганки до правоохоронних органів знімати привітання з Днем Незалежності, бо вони комусь не сподобалися. Надто російський стиль не пасує незалежній Україні», – йдеться у повідомленні.

В організації нагадали, що Фонд Порошенка вже допоміг українській армії на понад 5 млрд грн. Він наповнюється суто грошима родини Порошенків і за вітальні борди сплачено відповідно до укладених угод.

«Ми переконані, що Україна відстоїть свою Незалежність і стане частиною Європейської спільноти. Ми віримо, що в ЄВРОПЕЙСЬКІЙ Україні буде верховенство права і гідність – як право кожного. Зі святом!», – додали у фонді.

Реклама Google

Telegram Channel