Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Волинь у траурі: за незалежну рідну Україну загинули ще п'ятеро наших земляків

Світла пам'ять!

Фото ілюстративне.

Волинь у траурі: за незалежну рідну Україну загинули ще п'ятеро наших земляків

Тепер їм потрібна лише наша молитва

23 серпня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з Волині: Максим Городній, Гліб Диський, Олександр Макітра, Геннадій Муц і Олександр Мартинюк.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Гліб Диський

21 серпня під час стрілецького бою в районі населеного пункту Торецьк Донецької області загинув військовослужбовець Гліб Диський, повідомили у Рівненській громаді.

 

 Полеглому бійцю з села Борове було 33 роки. У громаді оголосили дні жалоби, дату і місце прощання з Глібом Диським сповістять додатково.

Олександр Макітра

Полеглий військовослужбовець Олександра Макітра з волинського села Скобелка був стрільцем-санітаром, повідомляють в Горохівській міській раді.

 

 Боєць загинув 21 серпня під час виконання завдання в Бахмутському районі Донецької області, йому було 55 років. 

Максим Городній

Про втрату також повідомили у Городищенській громаді — на війні загинув боєць із селища Сенкевичівка Максим Городній. Полеглому захиснику було 28 років.

 

 

 Волинянин служив гранатометником мотопіхотного взводу. Останній бій Максим Городній прийняв 22 серпня 2024 року в районі населеного пункту Вугледар на Донеччині. 

Геннадій Муц

21 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання також загинув стрілець десантно-штурмового батальйону Геннадій Муц.

 

 За даними Дубівської громади, волинянин раніше був учасником АТО, захищав Україну у складі ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Дату і місце прощання з Геннадієм Муцом повідомлять пізніше.

Олександр Мартинюк

Лучанину Олександру Мартинюку було 35 років. Боєць служив помічником гранатометника у відділенні інспекторів прикордонної комендатури швидкого реагування. 

За даними міськради, молодший сержант загинув 20 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вовчанські Хутори Харківської області. Прощання з Олександром Мартинюком відбудеться у неділю, 25 серпня.

Читайте також: «На Донеччині загинув ще один Герой з Волині Максим Городній».

Реклама Google
 

 
Telegram Channel