Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
 У місті на Волині відбувся благодійний вечір натхнення задля ЗСУ

Захід відвідали поети, художники, музиканти та ті, хто прагне підтримати захисників України.

Фото: Facebook.

У місті на Волині відбувся благодійний вечір натхнення задля ЗСУ

Парк міста Рожища поблизу міськради перетворився на оазис творчості та людської теплоти під час благодійного вечора натхнення, організованого психологинею і лайф-тренеркою Катериною Магнетою

Цей захід, покликаний допомогти військовим ЗСУ, відвідали поети, художники, музиканти та ті, хто прагне підтримати захисників України, проявити свою солідарність та долучитися до благодійної справи.

Про це повідомляє Громадське інтерактивне телебачення.

Надія Ковальчук, талановита поетеса з Боратина , принесла з собою магію поезії. Її вірші, наче ніжний вітерець, захопили серця присутніх, а музичний супровід додав особливої чарівності. 

Вихованці Рожищенської музичної школи, з гітарними мелодіями (викладач Світлана Семенюк) та ніжними звуками скрипки (викладач Катерина Соловйова), створили атмосферу, що вражала і надихала. Наталія Кобиляцька, переселенка з Херсона, зворушливо поділилася улюбленими віршами, додавши теплоту та щирість до вечора. Особливу атмосферу створила звукотерапія від Катерини Магнети, яка дозволила кожному перевести дух, зупинитися і відчути моменти спокою. 

Не менш важливою частиною вечора став благодійний аукціон, під час якого зібрали 2070 гривень на підтримку ЗСУ. Кошти підуть на ремонт автомобіля для підрозділу рожищанина Володимира Лаща. На аукціоні були представлені різноманітні лоти - від вазонів і картин до дитячих книжок, що стали символами спільної підтримки.

Усі охочі можуть долучитися до збору коштів за реквізитами:

ПриватБанк: 5168 7521 0003 5024 (Володимир Лащ);

Моно банк: 5375 4112 2067 1643 (дружина Іванна Сухоцька).

В кінці заходу присутні мали можливість придбати книги Надії Ковальчук, підписані особисто авторкою, і забрати частинку натхнення з собою. 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також:  «Сьогодні волинське місто запрошує на вечір духової музики».

Реклама Google
 

 
 
 
 
Telegram Channel