Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
На Волині обговорили питання щодо ветеранської політики (Фото)

Єдина мета зустрічі – це довгоочікувана перемога та допомога і підтримка на усіх рівнях Захисникам України.

Фото: Facebook.

На Волині обговорили питання щодо ветеранської політики (Фото)

З метою забезпечення впровадження Проекту «Співдія у відновленні громад» в рамках Проекту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), ветеранської політики в територіальній громаді 23 серпня 2024 року відбулася друга діалогова зустріч із Ганною Ілащук, головою ГО Асоціація громадських радників України, експерткою з організації розвитку управління та діалогових практик

Віра Іванюк, начальник відділу соціального захисту, ветеранської політики та охорони здоров’я, ознайомила присутніх із результатами опитування, яке проводилося серед військових, ветеранів та члени їх сімей у громаді.  

 Про це поінформувала Горохівська міська рада.

«Потому присутні керівники структурних підрозділів міської ради, організацій соціального спрямування, військовослужбовці поділилися своїм баченням щодо організації та впровадження ветеранської політики у громаді. Багато послуг та допомог уже надаються у громаді, але чітким лейтмотивом прозвучало створення ветеранського простору, в якому надаватиметься кваліфікована юридична та психологічна допомога. 

Відтак, Ганна Ілащук, у свою чергу підсумувала пропозиції та роз’яснила, які наразі напрацювання та принципи впровадження ветеранської політики діють у державних інституціях та як з урахуванням пропозицій від учасників зустрічі, адаптувати їх у громаді.

Єдина мета зустрічі – це довгоочікувана перемога та допомога і підтримка на усіх рівнях Захисникам України», йдеться в повідомленні.

 

 

Читайте також: «Волинянам повідомили рівень радіації».

Реклама Google
 

 
 

 

 

 

Telegram Channel