Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Руслан Ротань жорстоко помстився «Шахтареві»: його «Олександрія» забила чемпіонам аж 4 голи (Відео)

«Дякую за привітання, але герой матчу сьогодні не я, а вся команда та наші вболівальники».

Фотоскрін із сайту – УПЛ ТБ.

Руслан Ротань жорстоко помстився «Шахтареві»: його «Олександрія» забила чемпіонам аж 4 голи (Відео)

Ця сенсаційна вольова перемога над донецьким клубом дозволила представникам Кіровоградщини одноосібно очолилити Українську Прем’єр-лігу

А треба було команді Ріната Ахметова відпустити для Руслана Петровича кращих гравців на Олімпіаду в Париж. Образа в тренера все одно ж лишилася...  Хоча, які вони кращі, коли посередні хлопці з Олександрії їх б'ють, як хлопчиків?! 

Одним словом, «мстя» Руслана Ротаня вийшла фейєричною! Причому, олександрійці почали вони геть паршиво, пропустивши аж два голи, щоправда, потім могли забивати ще і ще.

Аж страшно уявити, на що з таким захистом можуть претендувати «гірники» у Лізі чемпіонів (те що забили три – то таке...)

Ну а 31-річний Олександр Філіппов розказуватиме своїм внукам про хет-трик у ворота чемпіона України – «Шахтаря». Герой матчу і, підозрюємо, ще й туру! А його «Олександрія» одноосібно стає лідером чемпіонату!

Чемпіонат України, УПЛ. 4 тур, 24 серпня. «Олександрія» (Олександрія) — «Шахтар» (Донецьк) – 4:3 (0:1 – Шабанов, 16 хв. (а.г.); 0:2 – Криськів, 25; 1:2 – Філіппов, 37; 2:2 – Калюжний, 41; 3:2 – Філіппов, 48 (пен.); 4:2 – Філіппов, 57; 4:3 – Педріньйо, 90+5).

Відеоогляд матчу – тутка:

«Дякую за привітання, але герой матчу сьогодні не я, а вся команда та наші вболівальники. Ми розуміли, що сьогодні перша гра сезону вдома, таке свято, я всіх вітаю з Днем Незалежності України. Вітаю всіх українців, наше місто та наших хлопців. Ми розуміли, проти кого ми граємо, тому була позамежна мотивація. Добре, що так вийшло. Це показує, що ми – справжня команда», – сказав Філіппов у коментарі для УПЛ ТБ.

До речі, «Шахтар» зазнав своєї другої поразки у цьому розіграші УПЛ. Вп’яте в історії виступів у чемпіонатах України «гірники» пропускають 4 м’ячі за гру – востаннє подібне відбувалося з донеччанами у 2016 році, коли вони на виїзді з рахунком 1:4 поступилися «Дніпру».

Турнірна таблиця Української Прем’єр-Ліги на вечір 24 серпня:

 

 Читайте також: Кріштіану Роналду... одружився!.

Telegram Channel