Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Нардеп – ярий прихильник московського патріархату – утік з України. Але не через Волинь

Невже тепер у Римі Артем Дмитрук (ліворуч на фото) прислуговуватиме фанату кіріла і «руського міра» – Папі Римському?

Фото із сайту pravda.com.ua.

Нардеп – ярий прихильник московського патріархату – утік з України. Але не через Волинь

А привела в парламент цього «ватника» партія «Слуга народу». І всі ті, хто голосував за цю популістську політсилу

Позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який в Україні захищав церкву московського патріархату, незаконно виїхав за кордон.

Про це повідоміли поінформовані джерела «Української правди» у правоохоронних органах.

Дмитрук незаконно покинув територію України у суботу 24 серпня. Крім того, того ж дня нардеп залишив територію Молдови і через аеропорт «Кишинів» полетів в Італію (рейс о 17:40 «Кишинів – Рим»). Невже до Папи Римського, який засуджує заборону московського патріархату?

За даними, наданими джерелами УП, востаннє законно Дмитрук перетинав кордон України з Молдовою на початку 2023 року і до 24 серпня 2024 року не виїжджав.

Торік 24 січня о 19:41 він повернувся в Україну з Молдови через ПП «Маяки – Удобне» автомобілем Toyota з державним номерним знаком і до неділі 24 серпня за кордон не виїжджав.

Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини незаконного перетину державного кордону.

«Українська правда» намагалась зв'язатися із Дмитруком, але його мобільний номер телефону більше не обслуговується.

24 серпня Дмитрук у Telegram почав заявляти ніби його планують затримати і невдовзі за місцем його проживання у Києві та Одесі відбуватимуться обшуки.

Крім того, він заявляв про нібито фейки, що його родина і він в Молдові і українські спецслужби вимагають, аби молдовські – затримали його.

Довідково:

 31-річний Артем Дмитрук відомий кількома скандалами. Він був одним з трьох «антивакцинаторів», яких називав глава фракції «слуг» Давид Арахамія. Дмитрука виключили з фракції «Слуга народу» в листопаді 2021 року.

У лютому 2024 року Дмитрук вніс заставу за монаха Києво-Печерської Лаври ієродиякона упц мп Павла Музичука, затриманого Службою безпеки України за підозрою у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії рф проти України.

Читайте також: Хто з волинських нардепів не голосував за заборону московської церкви (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel