Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Український гурт у повному складі мобілізували просто під час концерту

Після призову музиканти скасували усі заплановані концерти.

Фото Главком.

Український гурт у повному складі мобілізували просто під час концерту

Після призову музиканти скасували усі заплановані виступи

Учасники українського гурту «Будьмо» просто під час концерту отримали повістки. Артисти отримали повісти 21 серпня, коли виступали у Калуші Івано-Франківської області, пише «Главком» з посиланням на місцеві ЗМІ. Співаки вже пройшли військово-лікарську комісію.

Так, лідер гурту Ростислав Коваль у своєму Facebook опублікував світлину з колегами. Виконавці позували на камеру у військовій формі. Коваль зазначив, що гурт у повному складі поповнив лави 102-ї окремої бригади територіальної оборони.

 

 «У цей нелегкий час для нашої держави ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройний сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО. За плечима 279 благодійних концертів у підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити вас новими піснями і віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава», – зазначив артист.

Після призову музиканти скасували усі заплановані концерти.

До слова, окрім Ростислава Коваля до складу колективу також входять Микола Дутчак, Назар Левінський та Михайло Воробчук. Серед найвідоміших пісень гурту – «Поведи мене», «Вишенька-черешенька», «Королева».

ДО РЕЧІ

За повідомленням Die Welt, Україна розширила мобілізацію та має на меті мобілізувати 200 тисяч осіб до кінця року. Як зазначив нардеп Роман Костенко, мобілізаційні плани є секретними. Натомість, за його словами, якщо темпи мобілізації зберігатимуть позитивну динаміку, то Україні з легкістю вдасться мобілізувати 200 тис. людей.

Реклама Google

Telegram Channel