Курси НБУ $ 41.22 € 45.84
Сумні новини: війна забрала життя Героя з Волині Василя Забокрицького

Вічна пам’ять Герою!

Фото ілюстративне / facebook.com.

Сумні новини: війна забрала життя Героя з Волині Василя Забокрицького

Вишнівська громада в скорботі

З сумом повідомляємо про загибель нашого земляка, військовослужбовця Забокрицького Василя Васильовича 1973 року народження. Військовий загинув 23 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України від поранень несумісних із життям, поблизу села Діброва Сєвєродонецького району, Луганської області. Його смерть є невимовною втратою для сім'ї, друзів, побратимів і всієї країни.

Про це інформує Вишнівська сільська територіальна громада.

Ми висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, а також всім, хто був поруч із Василем у ці важкі часи. Його ім'я назавжди буде вписане в історію боротьби за незалежність нашої держави.

Про дату та час зустрічі Героя повідомимо згодом.

З метою вшанування пам’яті загиблого Василя Забокрицького у Вишнівській територіальній громаді 26-28 серпня 2024 року оголошено Днями жалоби.

На знак скорботи за загиблим просимо:

• забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності;

• вшанувати пам’ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання;

• обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Вічна пам'ять і слава герою!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel