Курси НБУ $ 41.36 € 46.18
Підтримка з тилу –велика підмога для воїнів

Бойові прапори в подарунок - це свідчення активної волонтерської діяльності Поромівської громади

Фото з Фейсбук - сторінки Олега Савчука

Підтримка з тилу –велика підмога для воїнів

Напередодні найважливіших державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності  Поромівська громада Володимирського району отримала особливий дарунок — два прапори, підписані бійцями військових частин. 

 - Ці стяги символізують єдність, мужність та незламність українців, яку щодня демонструють наші захисники на передовій. Кожен підпис на прапорах — це слова подяки та віри у перемогу, які надихають нас усіх, - написав на своїй Фейсбук – сторінці один з наймолодших очільників громад в Україні, Поромівський сільський голова Олег Савчук.

  Він сердечно подякував нашим захисникам за цей дорогий дарунок. Закликав усіх співвітчизників шанувати наш прапор, пам’ятаючи про тих, хто під ним захищає наше мирне життя. 

  Низький уклін і пошанування воїнам від усіх своїх земляків Олег Савчук передав командиру 16 –ї  роти Юрію Шулякевичу 46 ОАеМБр ДШВ ЗСУ та медичній роті ОПБр 141. 

  До слова, з Поромівської територіальної громади, до складу якої входить 18 сіл, служить у ЗСУ майже 300 осіб. Десять Героїв повернулися «на щиті», ще десять вважаються зниклими безвісти.

                          Роксолана ВИШНЕВИЧ

  Читайте також: Громада на Волині отримала Подяку від ЗСУ

Telegram Channel