Курси НБУ $ 41.36 € 46.18
Учитель з Волині виступив на київському Форумі з цифровізації (Фото)

Валерій Кулай наголосив на важливості впровадження цифрових технологій в заклади освіти.

Фото: Facebook.

Учитель з Волині виступив на київському Форумі з цифровізації (Фото)

Серпень став надзвичайно насиченим для команди розробників освітньої інформаційної системи «SMART школа». Окрім роботи над оновленням платформи, команда активно брала участь в різноманітних заходах, спрямованих на підвищення рівня цифровізації освіти в Україні

Зокрема вчитель Горохівського ліцею №1 ім. І.Я. Франка Горохівської міської ради розробник Валерій Кулай представив ОІС «SMART школа» на Форумі з цифровізації Київської області, де поділився досвідом та розповів про переваги використання цієї ОІС.

 

 

 Про це інформує SMART школа.

«Валерій Кулай наголосив на важливості впровадження цифрових технологій в заклади освіти, що дозволить значно покращити якість освіти та зробить освітній процес більш доступним і прозорим. Також він акцентував увагу на одному з ключових напрямів розвитку - інтеграція освітньої інформаційної системи «SMART школа» з АІКОМ (Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту). 

Таке рішення оптимізує роботу педагогів, покращить якість навчання та сприятиме загальному розвитку цифрових компетенцій учнів, створить сучасне освітнє середовище, що відповідає вимогам сьогодення.

Подати заявку на підключення платформи можна на сайті lesson.org.ua», йдеться в повідомленні.

 
 

 Читайте також: «Лучан запрошують на виставку, присвячену тризубу».

Реклама Google

 

 

 

Telegram Channel