Курси НБУ $ 41.36 € 46.18
Волинські священники обмінялися досвідом з душпастирями з інших областей

З учасниками заходу працювали досвідчені фахівці

Фото: Facebook.

Волинські священники обмінялися досвідом з душпастирями з інших областей

Триденний навчальний захід організували ГО «Елеос-Волинь» спільно з ГО «Волинське братство Св. Володимира Великого» та Волинською православною богословською академією

За повідомленням у фейсбуці керівника «Елеос-Волинь» Наталії Райниш, ретрит «Сила слова» провели в с. Світязь (Шацькі озера) для священників, зокрема, військових і медичних капеланів.

Про це повідомила Волинська єпархія Православної Церкви України.

У ньому взяли участь душпастирі з різних областей. Серед волинян – маневицький декан протоієрей Андрій Закидальський, головний військовий капелан єпархії протоієрей Юрій Близнюк, протоієреї Микола Качмар та Олег Чвир.

 

 

 Панотці обмінювалися досвідом, слухали лекції, навчалися та молилися, спілкувались на актуальні теми, зокрема, щодо проблем залежностей та емоційного вигорання, підтримки військових, ветеранів і їх родин. Вони «плекали зцілення себе, аби мати силу зцілювати інших; шукали відповіді, як підтримувати військових, ветеранів, їх родини та родини полеглих; як поєднувати духовне та психологічне, аби це зціляло; куди переадресувати і за яких обставин», – ідеться в дописі. 

З учасниками заходу працювали досвідчені фахівці: Любава Казмірчук, Наталія Райниш, ігумен Іов (Ольшанський), психіатр-психоаналітик священник Сергій Кирилюк», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «П’яний священник мп протаранив на асенізаторі стовп і побив поліцейську».

Реклама Google
 

Telegram Channel