Курси НБУ $ 41.36 € 46.18
Кого Йожеф Сабо вважає «ніякими гравцями» в київському «Динамо»

«Шапаренко – розпіарений, Ванат – просто слабкий».

Фото із сайту sport.ua.

Кого Йожеф Сабо вважає «ніякими гравцями» в київському «Динамо»

Колишній тренер киян та національної збірної України 84-річний Йожеф Сабо розкритикував двох футболістів «синьо-білих» – Миколу Шапаренка та Владислава Ваната

– Дуже багато розмов про Шапаренка, але вони роздуті, – вважає Йожеф Йожефович. – Журналісти занадто багато роблять йому компліментів, називаючи його мало не великим. Ні! Коли ми програємо, він поводиться, як зазнайка. Розпіарений гравець!

Реклама Google

Ванат – просто слабкий. У нього немає швидкості та характеристик, які потрібні центральному нападнику. В останній грі із «Зальцбургом» (мова про перший матч завершального раунду плей-оф, де кияни в Любліні програли – 0:2. – Ред.) він був просто ніякий. Не встигає, йому все треба робити швидше. Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить, а якщо і куплять, то він сидітиме на лавці...

Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить...

А ось вихід Олександра Піхальонка – це ідеальний хід! На мою думку, Піхальонок вищий за класом, ніж Буяльський. Вони грають на одній позиції, однак у майбутньому потрібно більше довіряти саме Піхальонку, у якого чудова ліва нога – і пас може віддати, і удари майстерні.

Щодо Ярмоленка, то треба розуміти Шовковського, який не може поки не ставити Андрія в стартовий склад. Це проста повага до заслуженого футболіста... – вважає Йожеф Сабо.

Сьогодні, 27 серпня, о 22:00 в австрійському Зальцбурзі пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому  зіграють «РБ Зальцбург» та «Динамо» (Київ). У першій грі австрійці були сильніші – 2:0.

Турнірна таблиця Української Прем'єр-Ліги після 4 турів:

Фотоскрін із сайту sport.ua.
Фотоскрін із сайту sport.ua.

Читайте також: На Волині у пам'ять про полеглого сина-героя батьки подарували спортивний майданчик.

Telegram Channel