Курси НБУ $ 41.36 € 46.18
Акційні пропозиції на піцу та суші у Луцьку

Фото: iak-dlia-sebe.com.

Акційні пропозиції на піцу та суші у Луцьку

Найбільш цікаво дізнаватись про нові заклади у Луцьку із їх акційних пропозицій. Так, наприклад, нещодавно новий ресторан «Як Для Себе» розпочав промотувати доставку піци й суші у Луцьку та за його межами. Так, наприклад, «Як Для Себе» пропонує свіжу й смачну їжу для лучан та гостей міста:

  • Дві піци купуєте - отримуєте піцу «Карбонара» у подарунок. 

  • Замовляєте доставку суші від 400 гривень - отримуєте рол «Сирний із сурімі» безкоштовно. 

  • Робите замовлення суші від 1000 гривень - вам доставляють додатково ще рол «Філадельфія лось».

Доставка «Як Для Себе»

Звісно, ми вирішили перевірити чи смачними є пропозиції від цього закладу, тому замовили їжу із доставкою на роботу. Перш за все, нас вразила ціна й аромат їжі: за вартість двох піц ми отримали три піци стандартного розміру. Менеджерка закладу вказала, що доставка буде здійснена протягом години, проте наше замовлення було гарячим у нас вже за 20 хвилин.

Одразу склалось враження, що їжа готується справді як для себе. Піца виявилась напрочуд хрусткою та зі свіжими інгредієнтами: помідори все ще були пружними, сир чудово розтягувався, а м’ясні інгредієнти ще навіть трішки шкварчали. Комбінація смаку їжі, соусів та спецій була витримана ідеально, тому враження від піци - виключно у позитивному ключі.

Через день вирішили замовити також суші роли від «Як Для Себе», щоб упевнитись у якості їжі, яку готує заклад. Суші, як і піца виявились свіжими: не було відчуття, ніби вони стояли у холодильнику чи на полиці: риба, крем-сир, овочі та рис були 100% свіжими. По-особливому зроблені суші тримали свою форму, але одночасно були м’якими і ніжними на смак.  

Волинські блогери також вирішили зробити віднайти, яка ж доставка піци у Луцьку є найкращою. Статтю, короткий виклад відео можете прочитати на сайті »Їсти».

 Ресторани із акційними пропозиціями у Луцьку

Програми із доставкою їжі також пропонують переглянути акційні пропозиції від магазинів:

  1. Ring DJ Cafe

  2. Kashka

  3. Собака

  4. GoodMorning

  5. SoloPizza

  6. RingPizza

  7. Lunch Box Time

  8. Salat MIX

  9. Bambini

  10. The Шніцель

Ці мережі магазинів пропонують безкоштовну доставку їжі у Луцьку за допомогою сервіса Ґлово. Аналогічно:

  • Пузата Хата

  • Престо Шавуха

  • Борщ

  • Престо Бургери

  • Я люблю Кебаб

Ці заклади пропонують знижки на їжу аж до 25% та акційні пропозиції на деякі пункти із меню. 

 Які ще діють акційні пропозиції у Луцьку?

Насправді багато закладів пропонують перманентні акції: обирайте десерт, а ми Вас - напій за півціни; знижки на ранкову каву, чи безкоштовна доставка при замовленні на певну суму. Проте, ці акції уже є більше правилом, ніж унікальною пропозицією. 

Аналогічно, інші суші-ресторани пропонують акційні сети і оновлюють їх щомісяця відповідно до нових позицій у меню чи популярних замовлень. Деколи ресторани італійської кухні пропонують акції 1+1=3, проте ці акції тримають лічені дні.

Реклама Google

Telegram Channel