Курси НБУ $ 41.25 € 45.88
На якому етапі перебуває будівництво будинків для ВПО у Нововолинську

Тривають активні роботи.

Фото: facebook.com.

На якому етапі перебуває будівництво будинків для ВПО у Нововолинську

Міський голова Нововолинська разом із народним депутатом України Ігорем Гузем, депутатом Волинської обласної ради Андрієм Бокочем та депутаткою міської ради Мариною Єлевою, оглянув будівництво двох будинків для ВПО та стадіону в 5-му мікрорайоні, яке фінансується за кошти ЄС

Наразі у будинках проводять роботи з облаштування протирадіаційного укриття та підвалу. Активні роботи тривають також на спортивному майданчику.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Бориса Карпуса.

 

Також посадовці побували на об'єкті, де реалізовується зведення першого у Нововолинську таунхаусу. Це комплекс малоповерхових будинків, суміщених між собою бічними стінами.

Кожна споруда має свій вхід, парковку та невелику прибудинкову територію. Цей проєкт у міст реалізовуєі підприємець Алім Здига.

Окрім цього було оглянуто виробництво «Екопак» у Грибовиці. Підприємство спеціалізується на виготовленні упаковки зі шпону. Продукція успішно завоювала український та закордонний ринки. Екопакування замовляють переважно для ягід.

Народний депутат Ігор Гузь був вражений проєктами, які реалізовуються у Нововолинську, та побажав громаді успіху у подальшому розвитку.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Через «Єдине вікно послуг» на Волині за два місяці працевлаштовано 36 осіб.

Реклама Google

Telegram Channel