Курси НБУ $ 41.25 € 45.88
Там справжнє пекло: Порошенко вдруге за тиждень везе FPV-дрони і техніку під Покровськ

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Там справжнє пекло: Порошенко вдруге за тиждень везе FPV-дрони і техніку під Покровськ

Порошенко везе ще одну партію FPV-дронів і техніки бригадам, які воюють в районі Покровська

«Ми за ці 10 днів були на Сумському напрямку, допомагаючи тим, хто зараз за кордоном. Були на Харківському напрямку. А зараз ми знову їдемо на Покровськ. Там – справжнє пекло. росіяни йдуть на штурм, незважаючи на втрати. Маємо зробити все можливе, щоб цих втрат було більше», – наголошує п’ятий Президент.

Для військових підготували 1150 дронів, а також робот-розміновувач для саперів, квадроцикли для евакуації поранених та штурмів; «Мавіки» для коригування артилерії, засоби окопного РЕБ, зарядні станції, а також пересувні авторемонтні майстерні (ПАРМ). «Техніка наших військових дуже постраждала в Покровську, і ми укомплектували ПАРМи іструментами та запчастинами. Квадроцикли – в першу чергу їх потребує евакуація поранених», – пояснює Порошенко. Вартість цієї партії допомоги – близько 30 млн грн.

 

 «Знаю точно: вся ця техніка точно завдасть росіянам великої шкоди. А я закликаю владу сконцентруватися на Східному фронті. Вимагаю від Верховної Ради більше уваги Покровську. Нам потрібно не Міністерство єдності, про яке нещодавно розпочалися розмови, а Уряд національної єдності. Маємо забезпечити справжню єдність, щоб вберегти та захистити Україну», – наголошує Петро Порошенко.

 

 

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel