Курси НБУ $ 41.25 € 45.88
   «Наш ангел у військовій формі» 

Для батьків їхній син - Герой завжди живий...

Фото сайту Павлівської територіальної громади

   «Наш ангел у військовій формі» 

У Павлівській ТГ  Володимирського району проведено захід, присвячений 10-ій річниці загибелі героя Станіслава Потапчука

  - Йому назавжди буде 22 роки… Добра людина, вірний син України, справжній воїн, Герой. Зростаючи в мальовничому селі Радовичі, що на Волині, хлопець плекав у своєму великому серці любов до рідної землі. Не дивно, коли на Батьківщину зазіхнули вороги, Станіслав відразу зрозумів – він повинен бути там, на Сході. Він повинен захистити своїх рідних. Повинен зробити внесок в світле майбутнє наступних поколінь, - написали на Фейсбук – сторінці Павлівської громади.

  З нагоди 10-ї річниці загибелі Станіслава Потапчука в селі Радовичі організували скорботний захід.

 Присутні ще раз згадали життєвий шлях Героя. Хлопець навчався в Радовичівській школі, згодом - в загальноосвітній школі I-III ст. с.Павлівка. Його пам’ятають як доброго, спокійного, неконфліктного юнака та трудолюбивого учня. 

   Після закінчення школи Станіслав вступив в Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. Навчався заочно, одночасно з 2011 року проходив контрактну службу за спеціальністю «Пожежний рятувальник» у військовій частині А2331, яка згодом дислокувалась у Володимирі-Волинському.

  Молодий, повний сил та життєвої енергії. Здавалось, життя лише починається, відкриває перед ним сотні шляхів… Однак жорстока війна перекреслила всі плани…

   В місцевому Свято – Успенському храмі відбулась заупокійна літургія за загиблим Воїном, у якій взяли участь родина, односельчани, побратими,  голова Павлівської громади Андрій Сапожник, працівники сільської ради. 

  На подвір’ї Радовичівської початкової школи відбулась година пам'яті «Наш ангел у військовій формі». 

  Присутні вшанували всіх захисників, які пожертвували своїм життям задля майбутньої перемоги. 

  Учні Павлівського ліцею декламували зворушливі патріотичні вірші. Нікого не залишили байдужим виступи народного вокального ансамблю «Вінок з барвінку» (керівник – Зоя Гурська). 

 На завершення заходу поклали квіти до меморіальної дошки загиблому Герою на фасаді школи села Радовичі. 

  Поклонилися його світлій пам’яті також на могилі воїна.

                       Роксолана ВИШНЕВИЧ

    Читайте також: У громаді на Волині вшанували пам«ять полеглих Героїв

Telegram Channel