Курси НБУ $ 41.25 € 45.88
У Ростовській області палає нафтобаза, яку уразили дрони ГУР та ССО

Пожежа на нафтобазі «Атлас» у Ростовській області.

Фото: suspilne.media.

У Ростовській області палає нафтобаза, яку уразили дрони ГУР та ССО

В результаті спільної операції Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони разом з Сил спеціальних операцій (ССО) ЗСУ за допомогою ударних дронів українського виробництва було уражено нафтобазу ФДКУ «Атлас» в районі н.п. Каменськ-Шахтинський Ростовської області рф.

Цей обʼєкт є частиною російського ВПК та бере безпосередню участь у забезпеченні російських окупаційних військ. Як повідомляють очевидці, на даний час триває пожежа на резервуарах нафтобази. Детальні результати операції наразі уточнюються.

Про це повідомляють джерела Суспільного.

ФДКУ «Комбінат «Атлас» Управління Федерального агентства з державних резервів у Південному федеральному окрузі спеціалізується на постачанні нафтопродуктів для ЗС рф.

Як зазначається в російських ЗМІ, у серпні 2020 року на базі комбінату відбулися спільні навчання Міноборони рф та Росрезерву в рамках навчань «Кавказ-2020». У показових навчаннях із відпуску нафтопродуктів для потреб армії відпрацьовували три способи – автомобільний, залізничний і трубопровідний.

Уночі 28 серпня на нафтобазі «Атлас» у Кам'янському районі в Ростовській області рф, спалахнула пожежа після атаки безпілотників. За даними Телеграм-каналу Baza, на території впали два безпілотники. Наразі горять три цистерни.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ.

Реклама Google

Telegram Channel