Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
На Волині минулої доби рятувальники гасили 4 пожежі сухої трави

Причина — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Фото: Фейсбук.

На Волині минулої доби рятувальники гасили 4 пожежі сухої трави

28 серпня горіла суха трава на Ковельщині і в Луцькому районі

Усі пожежі трапилися через необережність з вогнем громадян.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Обідньої пори біля с. Домашів Ківерцівської громади горіла суха трава і стерня на площі 1 гектар. О 15:53 горіння ліквідоване силами рятувальників 6 ДПРЧ та працівників місцевої пожежної охорони с. Журавичі.

У той же час рятувальники 1 ДПРЧ приборкували пожежу у с. Підгайці Луцького району, що поширилася на площі 0,07 га. Пожежа ліквідована о 15:09. Причина — необережне поводження з вогнем під час куріння невстановлених осіб.

О 15:49 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави за межами с. Погіньки Голобської громади. Пожежа ліквідована о 16:35. На місці події працювали рятувальники 21 державного пожежно-рятувального поста м. Голоби. Попередня причина — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Ще одне повідомлення про пожежу сухої рослинності надійшло на лінію 101 учора о 17:01. На площі 0,3 га горіла суха трава у с. Липини Луцького району. До місця події спрямували вогнеборців 1 ДПРЧ. О 17:48 вони ліквідували горіння. З’ясувалося, що пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки власником ділянки. За такі дії на нього складено адміністративний протокол за статтею 175 КУпАП, шо передбачає стягнення від 1700 до 3400 гривень.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Біля Луцька внаслідок ДТП загинув 55-річний чоловік.

Реклама Google

Telegram Channel