Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Волинянин Анатолій Савчук на 50-річчя отримав фронтову нагороду,  але в окопі мріє про… тепловізор

Напередодні ювілею Анатолій Савчук саме «збирався на «нуль».

Фото з архіву Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Волинянин Анатолій Савчук на 50-річчя отримав фронтову нагороду, але в окопі мріє про… тепловізор

Цими днями в офісі Горохівської районної організації пенсіонерів України «Ветеран» офіцери міліції знову розповідають одні одним про свого колегу, а нині – військовослужбовця 100-ї окремої механізованої бригади Анатолія Савчука

13 серпня «Ветеран» щиро здоровив Анатолія Володимировича з молодечим 50-річчям. Під колективним вітанням ветеранівців у Facebook, яке шириться соціальними мережами, ювіляра досі вітають сотні людей. Друзі, земляки, жителі Горохівської територіальної громади  засвідчують свою повагу іменинникові й на офіційному сайті газети «Волинь», де 14 серпня 2024 року була надрукована публікація про цього захисника «Чому воїн із Волині просив передати на Донеччину … сіль». І це неймовірно приємно ще й тому, що в особі Анатолія Савчука волиняни вдячно бажають швидкого повернення додому з Перемогою, з миром усім-всім захисникам, які боронять Україну від нашестя зажерливих москалів.

А наразі «Ветеран» отримав звістку з «нуля», що  їхнього колегу – колишнього постового ІТТ Горохівського РВ УМВС України, прапорщика міліції Анатолія Савчука  нагороджено пам’ятною медаллю «За оборону м. Торецьк». Звісно, офіцери «Ветерана» воліють  міцно потиснути другові руку з нагоди цих знакових подій, вручити якийсь потрібний дарунок. До слова, запитали в іменинника, як вітатимуть його бойові побратими. Напередодні ювілею Анатолій саме «збирався на «нуль». А там…

«Може,  шоколадкою, та нам би – тепловізор. Ото би був найбажаніший подарунок одразу всім нашим іменинникам!» – відповів  він більше жартома, як всерйоз.

 Гроші на тепловізор можна переказувати на банківську картку: Бабій П.І., 4790 7299 2097 2742.  

– Толикова скромність завжди  імпонує всім, хто його знає, та ми ж розуміємо, що на фронті – не до жартів, якщо йдеться про все, що може зберегти життя воїнів. Тому всім товариством просимо небайдужих допомогти виконати їхнє побажання», – каже лідер «Ветерана», ексначальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області, підполковник міліції Ігор Богонос.

«Шановні жителі Горохівщини, сусідніх громад, друзі, земляки, краяни! Сказати, що бійцеві Анатолієві Савчуку і його  бойовим побратимам дуже потрібен тепловізор, – це нічого не сказати. Цей недешевий прилад сьогодні, значною мірою є гарантом життя наших захисників, а отже – й життя кожного українця. Частину власних коштів на пристрій дадуть члени Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран». До цього доброчинства можуть долучитися всі, хто може. Анатолій Савчук із села Печихвости Горохівської територіальної громади боронить Україну з 2016 року.

Гроші на тепловізор можна переказувати на банківську картку: Бабій П.І., 4790 7299 2097 2742» – цей заклик Горохівська районна організація пенсіонерів МВС України «Ветеран» опублікувала на своїй офіційній сторінці у Facebook, а сьогодні  через газету «Волинь» адресує вдячність кожному особисто, від кого вже надійшли гроші, і доброчинцям, які не пожаліють їх на цю воістину святу справу. Загалом на рахунок надійшло 29 600 гривень Збори тривають. 

Читайте також:  «Без розв’язання «волинського питання» Україна не увійде до ЄС - Туск».

Реклама Google

Telegram Channel