Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
Гурт «Западенці» заряджав позитивом волинських прикордонників

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Гурт «Западенці» заряджав позитивом волинських прикордонників

У Волинському прикордонному загоні відбувся концерт гурту «Западенці», організований волонтером Юрієм Тирою, який є засновником благодійного туру «6992 кілометри державного кордону»

Перед тим, як заїхати у Луцьк, «Западенці» виступали для прикордонників безпосередньо в місцях несення служби на кордоні з Польщею та білоруссю. Артисти зробили все можливе, аби підняти бойовий дух охоронців держрубежу і розважити їх у цей нелегкий час, подарувавши гарні емоції та зарядивши драйвом.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Начальник Волинського прикордонного загону Богдан Ігнатюк подякував організатору туру Юрію Тирі та артистам за їхню діяльність і вручив подяки й подарунки.

Зазначимо, що впродовж багатьох років учасники цього проєкту безкоштовно виступають для військовослужбовців, зокрема і прикордонників різних загонів. Крім того, артисти проводять збори під час благодійних концертів для цивільних.

За період таких гастролей на потреби Сил оборони України було передано майже 1400 транспортних засобів. Цю місію учасники гурту планують продовжувати й надалі, збираючи на автомобілі, рації та РЕБи для захисників.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Воїни «Сталевої Сотки» отримали потужну допомогу від прокуратури Волині.

Реклама Google

Telegram Channel