Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Кадиров та Франциск стали на захист московського патріархату

Бо в Папи Римського з кірілом – любофф! Цікаво, як на заяву Франциска прореагують греко-католики в Україні? Не кажемо про перехід у ПЦУ, а хоча б... «висловити стурбованість». Блаженніший Святосла́ве, а вам слабо?

Фото із сайту ap.com.

Кадиров та Франциск стали на захист московського патріархату

російська церква працює в Україні під брендом «Українська православна церква», хоча закон зобов’язав її змінити назву ще у 2018 році

Глава Чечні Рамзан Кадиров засудив заборону московської церкви в Україні і заявив, що київська  влада не має віри. Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Це – маразм повний. Навіть шайтан не може придумати такого, не те, що людина. Немає віри, у них немає нічого пов’язаного з людиною, тому вони ні про що не думають. У Заходу свої інтереси, а ці українські шайтани, які виконують це рішення, – безбожники. І з ними вести переговори, розмови про щось не треба», – цитують Кадирова пропагандисти.

Як відомо, Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт щодо заборони діяльності в Україні релігійних організацій, що мають керівний центр у державі, яка здійснює збройну агресію проти України. 

Як не дивно, але компанію Кадирову склав…Папа Римський Франциск, який теж висловився щодо рішення Верховної Ради заборонити діяльність в країні російської церкви. «Роздумуючи над нещодавно прийнятим в Україні законом, відчуваю побоювання щодо свободи тих, хто молиться, бо той, хто по-справжньому молиться, завжди молиться за всіх. Ніхто не чинить зла через те, що молиться. Якщо хтось чинить зло проти свого народу, він буде винен у цьому, але не можна вважати за зло те, що він молився. Будь ласка, нехай жодна християнська церква не буде скасована прямо чи опосередковано: церкви не слід чіпати», – сказав Папа Римський.

Повністю згодні із Франциском. Закон не забороняє молитись. Закон забороняє підпорядковуватись диявольському ФСБ, ой, – рпц. Втім, це одне і те ж.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel