Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Кого Йожеф Сабо вважає «ніякими гравцями» в київському «Динамо»

«Шапаренко – розпіарений, Ванат – просто слабкий».

Фото із сайту sport.ua.

Кого Йожеф Сабо вважає «ніякими гравцями» в київському «Динамо»

Особливо добряче дісталося на горіхи від колишнього тренера киян та національної збірної України двом футболістам «синьо-білих» – Миколі Шапаренку та Владиславу Ванату

– Дуже багато розмов про Шапаренка, але вони – роздуті, – вважає 84-річний Йожеф Йожефович (на фото). – Журналісти занадто багато роблять йому компліментів, називаючи його мало не великим. Ні! Коли ми програємо, він поводиться, як «зазнайка». Розпіарений гравець!

Ванат – просто слабкий. У нього немає швидкості та характеристик, які потрібні центральному нападнику. В останній грі із «Зальцбургом» (йдеться про перший матч завершального раунду плей-офф, де кияни в Любліні програли – 0:2. – Ред.) він був просто ніякий. Не встигає, йому все треба робити швидше. Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить, а якщо і так, то він сидітиме на «лавці»...

На мою думку, Піхальонок – вищий за класом, ніж Буяльський.

А ось вихід Олександра Піхальонка – це ідеальний хід! На мою думку, Піхальонок – вищий за класом, ніж Буяльський. Вони грають на одній позиції, однак у майбутньому потрібно більше довіряти саме Піхальонку, у якого – чудова ліва нога: і пас може віддати, і удари – майстерні.

Щодо Ярмоленка, то треба розуміти Шовковського, який не може поки не ставити Андрія в стартовий склад. Це проста повага до заслуженого футболіста, – вважає Йожеф Сабо.

Як відомо, у матчі-відповіді київське «Динамо» зіграло унічию з австрійським «Зальцбургом» – 1:1, і вибуло з турніру, оскільки у першому матчі програло – 0:2. Хоча єдиний гол у ворота австрійців забив-таки Владислав Ванат.

Тому кияни виступатимуть у Лізі Європи, де їхніми суперниками стануть: «Лаціо» (Італія), «Рома» (Італія), «Ференцварош» (Угорщина), «Реал Сосьєдад» (Іспанія), «Вікторія Пльзень» (Чехія), «Галатасарай» (Туреччина), РФШ (Латвія), «Гоффенгайм» (Німеччина).

Читайте про це: Чи візьме трубку Ребров, якщо до нього зателефонує Шовковський?.

Реклама Google

За воротами

Віктор ЛЕОНЕНКО, ексгравець київського «Динамо», про деяких футболістів нашої національної збірної:

«Бондар – це слабкий захисник. Він – точно не рівня амбіціям «Шахтаря»! Точно таким же був Кривцов – він не грав, а просто був присутній у складі «гірників» через ліміт на легіонерів. Що стосується Матвієнка, то раніше його мало не «Арсенал» купував, а зараз усе затихло... Про це могли попросити написати його дружина або мама. Згадайте, як Коноплянку весь світ купував, а в підсумку він у «Севільї» опинився і пропав. Ось зараз Ваната «Інтер» «купляє»? Який «на хрін» «Інтер»?!».

Олександр ФІЛІППОВ, 31-річний форвард «Олександрії», який забив 3 голи у ворота «Шахтаря», а його команда сенсаційно здолала чемпіона – 4:3 – і вийшла в лідери першості:

«Дякую за привітання, але герой матчу сьогодні не я, а – вся команда та наші вболівальники. Ми розуміли, що сьогодні – перша гра сезону вдома. Таке свято – я всіх вітаю з Днем Незалежності України. Вітаю всіх українців, наше місто та наших хлопців. Ми розуміли, проти кого граємо, тому була позамежна мотивація. Добре, що так вийшло. Це показує, що ми – справжня команда».

До речі, «Олександрія» вчора здолала «Колос» із Ковалівки – 2:1 – і впевнено очолює турнірну таблицю Української Прем'єр-ліги. Сьогодні о 15:30 київське «Динамо» грає проти «ЛНЗ Черкаси», а о 18:00 «Кривбас» приймає «Шахтар».

Турнірна таблиця Української Прем'єр-Ліги на ранок 1 вересня:

Фотоскрін із сайту sport.ua.
Фотоскрін із сайту sport.ua.

 Читайте також: Італійська «Аталанта» вказала на двері українцеві, за якого заплатила 600 тисяч євро

Telegram Channel