Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
У громаді на Волині із поважним ювілеєм привітали довгожительку

У свій 90-й день народження Ніна Гордіюк найбільше бажає Україні миру і спокою.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині із поважним ювілеєм привітали довгожительку

28 серпня відзначала 90-річчя мешканка Володимирської громади Ніна Гордіюк

Привітали іменинницю і побажали їй ще багато років прожити при доброму здоров’ї директорка територіального центру Володимирської міської ради Інна Мацьоха та завідувачка відділу соціальної допомоги вдома центру Галина Локтіонова.

Про це розповіли у Володимирській міській раді.

Ювілярка народилась і усе життя прожила у селі Федорівка. Коли вийшла заміж за свого Івана, що був родом із сусіднього Лобачина, у 1960-х роках у Федорівці разом збудували власну хату, де й народили та виростили чотирьох дітей – двох синів та двох доньок. Вже є і 9 внуків, 15 правнуків та двоє праправнучат.

Свій трудовий шлях Ніна Семенівна пройшла, працюючи у колгоспі і телятницею, і дояркою, і свинаркою. Ходила на роботу також у ланку. Дочка Олена Іванівна, з якою нині удвох проживає, згадує, як вони, діти, допомагали мамі і теж ходили в ланку на буряки.

Разом із чоловіком Іваном Степановичем, якого у 2011 році не стало, завжди тримали велике господарство, весь час була у роботі. І зараз біля хати жінка постійно має якесь заняття, бо не звикла до відпочинку, стежить, щоб малі курчата були вчасно нагодовані.

А у свій 90-й день народження Ніна Гордіюк найбільше бажає Україні миру і спокою. Тож нехай ці побажання збудуться. Приєднуємось до привітань із поважною датою!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині привітали поважних іменинниць-довгожительок.

Реклама Google

Telegram Channel