Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
 Зруйнований негодою дах відремонтують

Щоб відновити пошкоджений дах багатоповерхівки на Ковельській, доведеться добре попрацювати

Фото з Інтернету

 Зруйнований негодою дах відремонтують

 Один мільйон гривень з міського бюджету Володимира виділили на дах будинку, який нещодавно пошкодив буревій

  Таке рішення ухвалили на 38-й сесії Володимирської міської ради.
  КП «Управляюча житлова компанія» отримає мільйон гривень на відновлювальні роботи частини даху будинку 104, що на вулиці Ковельській у Володимирі.
  Під час обговорення цього питання у сесійній залі розгорілась жвава дискусія. Депутати погодились допомогти мешканцям, але ставили умову, аби вони також долучилися до розв’язання проблеми. 
  Оскільки у будинку найнижчий тариф на обслуговування – 2 гривні за метр квадратний, є сенс його переглянути і привести до ринкових цін, скликавши збори членів ОСББ.  Адже  співвласники багатоквартирного житла за його стан теж несуть і певну колективну відповідальність, в тому числі і фінансову.
  Окремі депутати пропонували допомогти з ремонтом даху за схемою 80% на 20%, відповідно до працюючих у місті програм підтримки.
   Міський голова Ігор Пальонка принагідно зазначив, що написав заяву у поліцію, аби фахівці внесли ясність у те, що стало причиною проведення неякісного ремонту даху, який зазнав такого значного руйнування під час негоди.
   Після тривалих обговорень за виділення мільйона гривень все ж таки проголосувала більшість депутатів.
  До слова, кошти взяли з тих, які планували виділити на будівництво укриття  ліцею ім. О.Цинкаловського. Будівництво укриття зупинилося на невизначений час, тому частину коштів вирішили спрямувати на відбудову даху багатоповерхівки.
                                                                                Роксолана ВИШНЕВИЧ 

Telegram Channel