Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
У Володимирській міській раді – новий депутат

Сергій Радкевич поповнив фракцію партії "За майбутнє" Володимирської міської ради

Фото сайту Володимирської міської ради

У Володимирській міській раді – новий депутат

Ним став Сергій Радкевич, замінивши свого попередника Романа Савчука

   Перед голосуванням за кандидатуру нового обранця громади VIII скликання було заслухано голову Володимирської міської територіальної виборчої комісії Оксану Кротач.
  Вона повідомила, що, відповідно до єдиного виборчого списку місцевої організації партії «За майбутнє», наступним за черговістю кандидатом у депутати Володимирської міської ради є Сергій Радкевич. 
  Тому  саме його визнано обраним депутатом по єдиному виборчому списку, який приступить до своїх повноважень замість Романа Савчука, який достроково  склав свої повноваження. Останній в перші дні повномасшабного вторгнення виїхав за кордон.
  Сергій Радкевича з отриманням депутатського мандата  від імені усього депутатського корпусу привітав міський голова Ігор Пальонка, побажавши йому плідної роботи на благо мешканців громади.
  До слова, новий депутат працюватиме в депутатському корпусі поряд з дружиною – Анною Радкевич, яка є також депутаткою, очолює постійну комісію з питань власності, житлово – комунального господарства та комунальної власності.
                                          Роксолана ВИШНЕВИЧ

  Читайте також: Ексдепутат - втікач із Волині продає свій будинок за 8.5 млн гривень (Фото)

 

Telegram Channel