Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
У Луцьку вшанували пам'ять полеглих Захисників України

Вічна пам’ять Героям!

Фото: facebook.com.

У Луцьку вшанували пам'ять полеглих Захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Сьогодні волиняни вкотре зібрались, аби вшанувати пам’ять кожного Героя, який загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Про це пише Юрій Погуляйко - голова Волинської обласної державної адміністрації.

На стелі пам’яті у центрі Луцька – обличчя та імена Героїв, полеглих за єдність України. Разом з батьками і рідними Захисників волиняни схилили голови, хвилиною мовчання та спільною молитвою вшанувавши Воїнів. Вічна слава полеглим!

В історії сучасної України день 29 серпня – жалобна дата, що нагадує про підступність і жорстокість ворога, про героїзм військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

«Пам'ять про Воїнів України та їхній подвиг також залишиться в історії через поштові марки. Долучився до символічного погашення спецвипуску Укрпошти «Хвилина мовчання», присвяченого вшануванню військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які віддали свої життя за Україну.

Нехай увесь світ знає, якою ціною виборюється свобода. Слава українським героям.Слава українській державі!» – написав посадовець.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Близько 400 нововолинців взяли участь у благодійному забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel