Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
На Волині призначили керівника спецшколи

Головненської спеціальної школи «Центр освіти».

Фото: facebook.com.

На Волині призначили керівника спецшколи

Відбулося засідання конкурсної комісії на визначення претендента на зайняття посади директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти»

Роботу конкурсної комісії очолив перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Документи на участь у конкурсі подала лише одна кандидатка – нинішня очільниця освітнього закладу Наталія Сушик. Вона успішно виконала тестові і практичні завдання та презентувала бачення розвитку установи. Вона наголосила, що найпершим завданням є забезпечення рівних можливостей для всіх учнів, включаючи створення безбар’єрного середовища та адаптацію навчальних програм під особливі потреби учнів, здійснення комплексної педагогічної, психологічної, корекційної реабілітації дітей з особливими освітніми потребами, включаючи ранню корекцію та якісну допрофесійну підготовку. «Також плануємо розвивати освітні програми, продовжувати впроваджувати сучасні технології та методики навчання, розробляти і втілювати програми соціальної адаптації, системну психологічну підтримку учнів, що підвищить показники фізичного і психологічного здоров’я», - зазначила Наталія Сушик.

Крім того, вона поставила за ціль розвивати комфортний простір для дітей та поліпшити матеріально-технічне забезпечення закладу. Зокрема, модернізувати спортивний майданчик, створити ігрові та фізкультурно-рекреаційні зон, навчально-дослідні ділянки.«Це також і переобладнання спальних кімнат, створення арт-коридорів, оновлення бібліотеки, застосування енергозберігаючих заходів, зокрема утеплення фасаду», - доповнила Наталія Сушик.

Усі ці кроки, на думку кандидатки, дозволять створити справді дитиноцентричну школу, де для кожного учня буде можливість розвиватися та натхнення навчатися. Щоб втілити ці задуми колектив закладу долучається до різноманітних грантових проєктів та активно співпрацює із закордонними партнерами.

Юрій Поліщук зазначив, що Наталія Сушик успішно пройшла всі етапи конкурсного відбору та оголосив її переможцем конкурсу на посаду директора Головненської спеціальної школи «Центр освіти».

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Викладачка з Волині отримала високу нагороду.

Реклама Google

Telegram Channel