Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
У місті на Волині вручили державні нагороди родинам полеглих Героїв

Вічна пам’ять Героям.

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині вручили державні нагороди родинам полеглих Героїв

29 серпня, у День пам’яті захисників України, на центральній площі міста Володимира зібрались жителі, аби вшанувати подвиг загиблих Героїв і вкотре покласти квіти соняхів до портретів полеглих земляків

На жаль, за останній рік Дошка пам’яті збільшилась удвічі.

Про це повідомляєть у Володимирській міській раді.

Тож сьогодні поблизу Дошки пам’яті полеглих земляків зібрались родини Героїв, військовослужбовці, представники міської та районної влади, володимирчани, яким дуже болять наші втрати.

Під час панахиди об’єднались у спільній молитві за упокій душ захисників України, вкотре засвідчивши їм свою вдячність за неоціненний подвиг кожного. Владика Матфей у проповіді назвав воїнів найсвятішими людьми нашої землі, яких просто не маємо права забути.

Старший офіцер адміністративного відділення Володимир-Волинського РТЦК та СП старший лейтенант Тарас Борис вручив державні нагороди родинам загиблих воїнів: орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено майора Івана Терещенка, орденом «За мужність» ІІІ ступеня – штаб-сержанта Валентина Хлопцева та молодшого сержанта Анатолія Куляса, медаллю «Хрест доблесті» Ігоря Боярина. Також на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних Сил України Лист пошани та скорботи від командира 23 окремого мотопіхотного батальйону «Хортиця» за загиблим солдатом Миколою Морозом отримала його дружина.

Опісля, під журливу мелодію у виконанні військового оркестру, відбулось урочисте покладання квітів до Дошки пам’яті. У присутніх на заході була можливість взяти квітку зі столу із великим оберемком соняхів і долучитись до церемонії.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку вшанували пам'ять полеглих Захисників України.

Реклама Google

Telegram Channel