Курси НБУ $ 41.19 € 45.70
Через відсутність електрики луцький ветеран не може потрапити у свою квартиру та живе у готелі

"Я бачу тільки одне вирішення проблеми: продати свою квартиру, купити якусь на першому поверсі".

Фото: Insider Media

Через відсутність електрики луцький ветеран не може потрапити у свою квартиру та живе у готелі

Луцький ветеран Олександр Мельник, який втратив ноги під час захисту України від росіян, змушений перебувати в готелі, бо у його будинку немає світла

За його словами, у будинку наявні постійні проблеми з електроенергією.

Про це він повідомив 28 серпня, пише Insider Media.

«Вчора кинули кабель. Але сказали, що було велике навантаження, кабель згорів. Я не буду говорити хто винний, а хто правий, самі зробіть виснок. Зараз вони пробують поставити генератор, але він набагато слабший і може згоріти. Тому додому я не потрапляю, а я хочу додому. За півтора роки дуже сильно замучився: і фізично, і морально... госпіталі, лікарні», - зазначає чоловік.

Окрім цього, він зауважує, що коли лікувався, теж не міг потрапити в свій будинок, адже він «старий, радянський» і непристосований для візків.

«Дякуючи «Superhumans Center», які зробили тренувальні стабіси, я хоча б міг дібратися до ліфта, попересуватися по квартирі, дійти до машини, щоб вирішити свої справи.

Я бачу тільки одне вирішення проблеми: продати свою квартиру, купити якусь на першому поверсі. Але, на жаль, це не робиться за один чи за два дні. Надіюсь, ситуація «вирулиться» і через день-два я все ж потраплю додому», - каже ветеран.

Нагадаємо, 26 серпня росія атакувала «шахедами» Луцьк. Зокрема, зазнала руйнувань система електромережі і в місті певний час не було «світла». Тому коли Мельник повернувся додому, то в квартиру на 8-му поверсі не зміг потрапити.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Німецький благодійник привіз для ковельської лікарні спеціалізовані меблі.

Реклама Google

Telegram Channel