Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
У волинському місті відбулася міжконфесійна молитва за спочилих Героїв (Фото)

ічна пам’ять і шана загиблим Захисникам!

Фото: Facebook.

У волинському місті відбулася міжконфесійна молитва за спочилих Героїв (Фото)

На площі біля пам’ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулися заходи вшанування пам'яті загиблих захисників України

Згадати  Героїв, які віддали життя за рідну землю, віддати шану подвигу патріотів зійшлися їх рідні, представники влади та громадськість  міста.

Про це повідомила Рожищенська міська рада.

«Розпочався захід із Загальнонаціональної хвилини мовчання. У скорботі мешканці громади схилили голови за своїми земляками, за тими, хто віддав життя за свободу та незалежність рідної землі, прагнучи розділити разом із близькими та рідними біль непоправної втрати та подякувати за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі.

Звертаючись до присутніх, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук подякував за мужніх захисників їх родинам, зазначивши, що ніякими словами не можна втішити їхнього горя. Та водночас, наголосив очільник громади, жертовний подвиг наших земляків має укріпити нас у вірі, що спільна та віддана боротьба приведе нас до перемоги над ворогом, спонукати щодня робити добрі справи на підтримку нашого війська. 

Пізніше відбулася міжконфесійна молитва за спокій душ невинно вбитих Героїв. 

Наших земляків, які виконали одну з найголовніших Божих заповідей – заповідь найбільшої любові до своїх рідних, близьких, до України.

Щемом у серці відлунювали в учасників заходу авторські поетичні рядки рожищанки Тетяни Пархомук про втрати, вічний біль, чекання і скорботу, які принесла українцям ця війна. До сліз схвилювали присутніх патріотичні музичні композиції у виконанні солістів КЗ «Центр культурних послуг» та музичної школи.

Завершився захід покладанням квітів до пам'ятного знаку Борцям за волю та незалежність України та стел загиблим Героям.

Вічна пам’ять і шана загиблим Захисникам!», йдеться в повідомленні.

 
 

 

Читайте також: «У Ковелі волонтери логістичного центру «Марлог» отримали нагороди».

 

Реклама Google
 

Telegram Channel