Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
На Волині необережне поводження з вогнем спричинило 5 пожеж

Усі загоряння спричинені необережним поводженням з вогнем громадян.

Фото: facebook.com.

На Волині необережне поводження з вогнем спричинило 5 пожеж

Вчора рятувальники Луцького району ліквідували три пожежі сухої рослинності

29 серпня о 15:19 на лінію 101 надійшло повідомлення, про загоряння чагарників та самосіву у с. Носачевичі Рожищенської громади. Пожежу ліквідували працівники чергової варти 3 ДПРЧ міста Рожища.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Надвечір суха рослинність горіла у с. Вітоніж Луцького району, існувала загроза перекидання вогню на житлові будинки. Горіння ліквідували рятувальники 3 ДПРЧ та запобігли його поширенню на житлові будинки. Пожежа ліквідована за допомогою двох водяних стволів.

Близько 19-ої у с. Веселе Торчинської громади виникла пожежа стерні. Її приборкали рятувальники 20 державного пожежно-рятувального поста. За фактом цієї пожежі встановлено особу, причетну до її виникнення. Складено адміністративний протокол за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що передбачає стягнення від 1700 до 3400 гривень.

Минулої доби рятувальники 23 Державного пожежно-рятувального поста села Ветли Камінь-Каширського району ліквідували загоряння сухої трави з чагарниками на площі 0,4 га. Суха трава горіла між селами Ветли та Мукошин. Тривають заходи із встановлення осіб, причетних до виникнення пожежі.

Крім того, минулої доби рятувальники ліквідували пожежу сухої трави й чагарників поблизу с. Пехи Шацької громади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel