Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Марічка Падалко безплатно віддала свою квартиру переселенцям

Актор Ярослав Шахторін і телеведуча Марія Падалко.

Фотоколаж із сайту oboz.ua.

Марічка Падалко безплатно віддала свою квартиру переселенцям

У її помешканні в Жовкві Львівської області поселились біженці, які є родичами відомого актора

Ярослав Шахторін, зірка серіалів «Люся Інтерн» та «Жіночий лікар. Нове життя», зізнався, що його рідні живуть у квартирі ведучої «1+1 Україна» Марічки Падалко. За словами актора, який родом із Нікополя

Дніпропетровської області, його мати та 15-річний брат змушені були виїхати з рідного міста через повномасштабну війну. 

Прихисток близькі Шахторіна знайшли у місті Жовква, що на Львівщині. Про це він розповів журналістці Аліні Доротюк: 

«Марічка Падалко виділила квартиру свою, за що ми безмежно вдячні. Це –дуже класно. І вони там більше, ніж півтора року знаходяться». 

Оскільки мої діти отримали безкоштовне житло в Празі, родина з Нікополя, яку я ніколи не бачила, безплатно живе у нас.

Донедавна у рідному Нікополі, який постійно потерпає від обстрілів росіян, залишалися бабуся й дідусь актора. «Вони не хотіли виїжджати. Це – часто, на диво, буває… Люди не хочуть виїжджати з зони бойових дій», – пояснив актор, додавши, що його матері все ж вдалося вмовити рідних покинути місто.

У грудні 2023 року Марічка Падалко розповідала журналістам, що безкоштовно здає свою квартиру у Жовкві переселенцям. Тоді ведуча зізналася, що не знайома зі своїми квартирантами, вони лише листуються. Вона зізналась, що на покупці там житла наполіг її чоловік, військовослужбовець та колишній нардеп Єгор Соболєв: «Він мені малював у фарбах жахи, які стануться, якщо росіяни зайдуть на українську територію. Він казав, що прийдуть, будуть нас вбивати, ґвалтувати жінок та дітей. Ну як можна було в таке повірити тоді?».

Згодом, через повномасштабне вторгнення, до квартири справді переїхали батьки та діти телевізійниці. «А потім, коли я зрозуміла, що наші дівчата будуть перебувати якийсь час у Празі, в місцевому чаті переселенців запитала, чи хоче хтось пожити в нашій квартирі. І оскільки мої діти отримали безкоштовне житло в Празі, родина з Нікополя, яку я ніколи не бачила, безплатно живе у нас», – зазначила Падалко. А вже згодом виявилося, що це – сім’я відомого актора.

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel