Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
«Британський Білл Гейтс» загинув під час катастрофи в морі

Скільки б не було мільярдів у 59-річного Майка Лінча, а від смерті не зміг відкупитися…

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

«Британський Білл Гейтс» загинув під час катастрофи в морі

Ще 19 серпня вранці біля берегів італійського острова Сицилія перекинулася та затонула яхта, на борту якої було 22 людини 

15 пасажирам вдалося врятуватися, пошуки шістьох людей тривали кілька днів. Відомо, що на тому судні була сім’я «британського Білла Гейтса» – 59-річного мультимільярдера Майка Лінча. Його дружину, Анджелу Бакарес, врятували. А ось самого підприємця та його 18-річну доньку Ханну шукали понад дві доби. Зрештою, тіла загиблих були знайдені в одній з кают затонулого судна між двома матрацами. 

Британський підприємець і його донька стали другою та третьою жертвами, тіла яких вдалося знайти після катастрофи. Раніше з води витягнули тіло кухаря яхти Рекальдо Томаса. 

Реклама Google

Водолази італійської пожежної бригади продовжують пошуки. Але їх ускладнює те, що яхта лежить на глибині 50 метрів, доступ до кают заблоковано, а товсте скло не дозволяє зазирнути всередину. 

Вважається, що судно перекинулося та затонуло через торнадо, який утворився над водою. Є окремі повідомлення про те, що під час шторму щогла яхти зламалася. Затоплення сталося й через те, що вода потрапила у люки та двері, які в спеку залишили відкритими.

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: Трамп заявив, що батьком прем’єра Канади Трюдо є… Фідель Кастро.

Telegram Channel