Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Що таке корм холістик?

Фото: homefood.ua.

Що таке корм холістик?

Для правильного та раціонального харчування домашніх тварин розроблений якісний корм холістик. Він містить високоякісні інгредієнти та гарантує збалансованість раціону. Відмінною рисою такого корму вважається підхід до виготовлення. У виробництві враховується фізичний стан, психічне здоров'я та довголіття.

Склад корму холістик

У складі такого корму тільки корисні інгредієнти. Власники домашніх тварин помічають, що використовуючи таке харчування, їх улюбленці почувають себе краще та знаходяться у гарному фізичному стані. Високоякісний корм HOME FOOD містить:

  1. М'ясо. Вважається основним джерелом білка. Використовується курка, індичка, яловичина. Усі м'ясні інгредієнти не містять субпродуктів, а використовуються філе та інші частини м'яса. Це гарантує високу поживність корму.
  2. Овочі та фрукти. Такі компоненти додаються для забезпечення тварини необхідними вітамінами, мінералами та антиоксидантами. У виробництві використовуються морква, шпинат, яблука, чорниця, гарбуз та інші поживні речовини.
  3. Джерела жирів. Для забезпечення організму необхідними жирними кислотами додають риб'ячий жир або лляну, ріпакову олію. Ці компоненти сприяють здоров’ю шкіри та шерсті, підтримують імунну систему.
  4. Пребіотики та пробіотики. Для підтримки здоров'я використовуються пребіотики та лактобактерії. Вони сприяють нормалізації мікрофлори кишківника та покращують засвоєння поживних речовин.
  5. Злакові та беззлакові компоненти. У холістик-раціонах присутні цільнозернові злаки. Це рис, овес або ячмінь. Такі компоненти вважаються джерелом складних вуглеводів і клітковини. Деякі корми пропонуються з без злаковим складом з використанням батату або картоплі.

Саме такий корм забезпечує комплексне харчування, що позитивно впливає на загальний стан здоров'я тварини. Це інноваційний підхід до харчування з використанням натуральних, високоякісних інгредієнтів та збалансованості раціону.

Корисність корму HOME FOOD

Натуральні інгредієнти, які багаті на антиоксиданти та вітаміни, зміцнюють захисні функції організму. Пребіотики, пробіотики та клітковина сприяють нормальному функціонуванню кишківника. Це знижує ризик травних розладів. Жирні кислоти підтримують здоров'я шерсті, роблячи її блискучою. Такий корм підтримує здоровий рівень енергії. Якісні білки та жири забезпечують організм достатньою кількістю енергії, необхідної для активного життя.

Корисний корм обирають власники, які прагнуть забезпечити своїх улюбленців максимально корисним та поживним харчуванням. Це сприяє довголіттю тварини. Замовити корм Холістик можна на сайті магазина HOME FOOD. У каталозі доступні товари для собак та котів. Крім кормів, пропонуються ветеринарні препарати, аксесуари для гігієни та різноманітні іграшки.

Доставка товару виконується транспортною компанією Нова пошта або Укрпоштою. Можлива повна оплата продукції, яку замовили або післяплата. Додатково клієнти магазину отримують ветеринарну консультацію.

Реклама Google

Telegram Channel