Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
У громаді на Волині провели рейд «Урок»

У одному із сіл виявлено четверо дітей, які не були зараховані до жодного навчального закладу.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині провели рейд «Урок»

В ході проведення рейду на території сіл: Піски, Гектари, Антонівка, Мерва, Буркачі, Диковини, Кутрів, Перемиль, Старики, Богунівка, Липа, Гумнище, Смолява, Зелене, Лобачівка, Волиця-Лобачівська, Колмів, Іванівка, Горішнє, Новостав Берестечківської міської ради, членами рейдової бригади відвідано 15 сімей, що мають ризик потрапляння у складні життєві обставини та перебувають в полі зору Служби у справах дітей, по причинні ухиляння від виконання батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх дітей

У одному із сіл виявлено четверо дітей, які не були зараховані до жодного навчального закладу. З законними представниками вищевказаних, проведено профілактичну бесіду, в результаті якої, батьки дітей звернулася до адміністрації ЗЗСО по місцю проживання, на написала заяви про зарахування її дітей шкільного віку до навчального закладу.

Про це повідомляє Берестечківська міська територіальна громада.

Батькам дітей в черговий раз повідомлено про належне виконання батьківських обов’язків, недопущення конфліктних ситуацій в сім’ях, зокрема у присутності дітей, рекомендовано уважніше ставитися до соціального оточення та дозвілля дітей у осінній період, наголошено про дотримання саніторно-гігієнічних норм утримання помешкання, ведення здорового способу життя, правил пожежної безпеки в побуті. Також проведено профілактичні бесіди з метою подальшого неухильного виконання ними батьківських обов’язків по відношенню до малолітніх та неповнолітніх дітей та належного здобуття ними загальної освіти.

У зв’язку з воєнним станом в країні, було звернено особливу увагу батьків на зайнятість дітей у вільний від занять час та перебування дітей упізній час доби, без супроводу дорослих.

В ході проведеного заходу-рейду, дітям надано канцелярське приладдя у кількості 7 комплектів за фінансової підтримки пастора Методистської Місії Ярослава Батора.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині батько через неуважність загубив 3-річного малюка.

Реклама Google

Telegram Channel