Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
У Нововолинську обговорили стан безпеки в освітніх закладах

Було розглянуто три питання порядку денного.

Фото: Facebook.

У Нововолинську обговорили стан безпеки в освітніх закладах

Міський голова Борис Карпус провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Комісія розглянула три питання порядку денного.

Про це повідомила Нововолинська міська рада.

«Заслухали інформацію про стан підготовки закладів освіти до 2024/2025 навчального року.

Головний інспектор відділу організації профілактичної роботи Володимирського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Ілля Мацьоха зазначив, що в освітніх закладах виконано певний обсяг роботи щодо дотримання заходів пожежної та техногенної безпеки. Зокрема, наявні вогнегасники, приведені в належний стан захисні споруди цивільного захисту, здійснено перевірку електромереж у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах на опір ізоляції. Водночас він вказав на порушення, які тривалий час залишаються невиправленими, зокрема, відсутність автоматичної пожежної сигналізації у приміщеннях навчальних закладів.

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Володимирського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Тетяна Баранчук озвучила результати проведених оглядів наявних захисних споруд цивільного захисту в закладах освіти. 

Також поінформувала про заходи щодо забезпечення пожежної безпеки в осінньо-зимовий період 2024-2025 років на території Нововолинської територіальної громади», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «В обласному центрі Волині відбудеться цікавий захід».

Реклама Google
 

Telegram Channel