Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
 Медики-онкологи у Рівному ... танцювали на столах під час бенкету

Чому б не танцювати, коли на людській біді гроші течуть ріками у кишені...

Фотоскрін з відео Ольги ПІДГОРЕЦЬКОЇ.

Медики-онкологи у Рівному ... танцювали на столах під час бенкету

Справді, скільки люди несуть їм грошей у кишеню і в Рівному, і в Луцьку, і у Львові, то чому б не танцювати? І яка там війна в країні

Лікарі Рівненського обласного протипухлинного центру організували пишну закриту вечірку. На відеокадрах можна побачити велику кількість страв і людей, які танцюють під ритмічну українську музику

Відео оприлюднила рівненська журналістка Ольга Підгорецька.

В мережі «свято» наукової конференції набуло великого розголосу, і місцева влада відреагували на інцидент.

Реклама Google

«Лікарі КП «Рівненський обласний протипухлинний центр» Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні» у готельно-ресторанному комплексі «Софія». Для мене питання не у празникуванні, а у формі цього дійства», – зауважила Підгорецька.

У відповідь очільник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль заявив, що танці на столах під час війни неприпустимі і що тепер «танцюристів» чекають кадрові рішення.

«Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру. Обговорив цю ситуацію з головою обласної ради Андрієм Караушем. Дійшли спільної думки — така негідна поведінка вимагає відповідних кадрових рішень. І вони вже незабаром будуть», – пообіцяв Коваль.

Андрій Карауш також засудив танці на столах під час війни.

«Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну. Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні, наслідки будуть, навіть кадрові», – додав він.

Науковці «відривались» під весільну пісню «Коломийки» Кузьми Скрябіна, під слова «Наливай кохана, Той хто любить Україну має бути з нами! Оба-на, зашибісь! Пиво, водка, раки, Хто не любить Україну, най іде до ср*ки».

Читайте також: На Волині в 10-метрову криницю впала 83-річна жінка.

Telegram Channel