Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Волинян закликають долучатись до платформи «Куп’янський дрон» на підтримку 14-ї ОМБр

Разом - до перемоги!

Фото Слово правди.

Волинян закликають долучатись до платформи «Куп’янський дрон» на підтримку 14-ї ОМБр

На адресу виконавчих органів Володимирської міської ради надійшло звернення від Куп’янської міської військової адміністрації із проханням узяти участь у популяризації платформи «Куп’янський дрон»

Куп’янська територіальна громада Харківської області, до складу якої входить 12 населених пунктів, перебувала під окупацією з 27 лютого по вересень 2022 року і зазнала значних руйнувань.

Про це інформує «Слово правди».

Нині громада, попри постійні ракетні удари з боку російських військ, працює на зміцнення обороноздатності країни та допомагає захисникам, які боронять нашу державу. На сайті міської ради Куп’янська розпочала працювати платформа «Куп’янський дрон», мета якої зібрати і передати Збройним силам України тисячу дронів до кінця 2024 року.

Реєстрація на платформі відбувається за допомогою додатку «Дія», де можна обрати собі відповідний напрямок допомоги, наприклад, стати інженером, пройти курс навчання та зібрати дрон, який потім пройде тестування фахівцями. Сама Куп’янська міська рада бере на себе виплати часткової компенсації за зібраний дрон – 7 тисяч 500 гривень, які будуть перераховані уже після передачі дрона військовій частині.

У листі з Куп’янської громади згадується наша 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, яка з початку деокупації веде героїчну боротьбу із російським агресором саме на цьому напрямку.

Тож зібрані мешканцями міста Володимир FPV-дрони для платформи «Куп’янський дрон» куп’янці обіцяють передати для виконання бойових завдань саме 14-й ОМБр.

Долучайтесь, перейшовши за посиланням https://dron.kupyansk-gromada.gov.ua/!

Реклама Google
Реклама Google

Telegram Channel